Search This Blog

Thursday, January 12, 2012

Muzigi iskenceye cevirme bicimi...

Eurovision’a Bonomo gidiyor, banane! Ortada daha cirkin iddalar var. Bu Eurovision dalgasi amatorlerin yaristigi ayni zamanda da ulkelerin yaristigi bir olay degil miydi? Yoksa buna da mi siyaset karisti! Hadise'den sonra neden hep kaba saba erkek gruplari gitti.. Dikkatinizi cekerim yillardir bir kez birincilik aldik oda Sertap Erener'di sanki (!). Vatanim, vatanimin degerli vatandaslari gene bir sansur, gene bir RTUK ve sansasyon yaratip "Kadin gidince seksi oluyor, icimiz hos oluyor" tarzi dangalakliklari yaptigi icin boyle oluyor.


Birakin kadinlarimizi da gitsinler, erkeklerden daha estetik dusunebiliyolar. Tabi bide onlerinde engel olmamali. Bakiniz Tansu Ciller hep ne derdi "Ya olucak ya olucak"... Eeee nerde? Gene adi yok kadinimizin. Bonomu istedigini istedigi sekilde yapabilicek mi? Sibel Tuzun'e neler yaptilar ne cabuk unuttuk biz bunlari. Semiha Yanki'ya basma elbise giydirip cikarmadilar mi? 


Turk milleti kadinina, sanatcisina, emekcisine sahip cikmadigi surece biz daha neler gorucez kim bilir. O yuzden Can Bonomo'ya hic yuklenmeyelim. Gelicek yil Suheyl ve Behsat Uygur kardesler bile dusunulebilir. Hazir olalim.

No comments:

Post a Comment